Apparaten en accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optioneel)1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1820 kJ /
435 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
62.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1u. 35min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Waterzooi van Kip
1u.